mostraligabue
» » Enciklopedi e kinematografise shqiptare

ePub Enciklopedi e kinematografise shqiptare download

by Abaz Hoxha

ePub Enciklopedi e kinematografise shqiptare download
Author:
Abaz Hoxha
ISBN13:
978-9992764305
ISBN:
9992764309
Publisher:
Akademia Shqiptaro-Amerikane e Shkencave dhe Arteve, Seksioni per Evropen (1999)
Category:
ePub file:
1183 kb
Fb2 file:
1438 kb
Other formats:
azw lrf rtf mobi
Rating:
4.7
Votes:
427

Enciklopedi E Kinematografise Shqiptare book. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking Enciklopedi E Kinematografise Shqiptare as Want to Read: Want to Read savin. ant to Read.

Enciklopedi E Kinematografise Shqiptare book.

Discover new books on Goodreads. See if your friends have read any of Abaz Hoxha's books. Abaz Hoxha’s Followers. None yet. Abaz Hoxha. Enciklopedi E Kinematografise Shqiptare.

Enciklopedi E Kinematografise Shqiptare (in Albanian). Hudson, Robert V. Mass Media: A Chronological Encyclopedia of Television, Radio, Motion Pictures, Magazines, Newspapers, and Books in the United States Marquis Who’s Who. Seksioni i Akademisë Shqiptaro-Amerikane të Shkencave dhe Arteve. ISBN 978-99927-643-0-5.

The Golden Book Encyclopedia. Enciklopedi E Kinematografise Shqiptare (in Albanian). Folklori muzikor: Enciklopedia e muzikës popullore shqiptare (in Albanian). Western Publishing  . Meçaj, Nasip; Çelaj, Xhemil; Toçi, Fatmir (2009). Enciklopedi e Kurveleshit (in Albanian). ISBN 978-99943-1-496-6. Shtëpia Botuese e Librit Universitar. Fjalor enciklopedik shqiptar (in Albanian). Akademia e Shkencave e RPSSH.

Enciklopedi kinematografisë shqiptare Autori: Abaz T. Hoxha.

Enciklopedi e kinematografisë shqiptare by Abaz Hoxha, 1999, Akademia Shqiptaro-Amerikane e Shkencave dhe Arteve, Seksioni për . Are you sure you want to remove Enciklopedi e kinematografisë shqiptare from your list? Enciklopedi e kinematografisë shqiptare.

Are you sure you want to remove Enciklopedi e kinematografisë shqiptare from your list? Enciklopedi e kinematografisë shqiptare. Published 1999 by Akademia Shqiptaro-Amerikane e Shkencave dhe Arteve, Seksioni për Evropën in Tiranë.

"Enciklopedi e Kinematografise Shqiptare"from Abaz Hoxha (2002)"TOENA""Enciklopedi e Teatrit dhe Kinematografise Shqiptare"from Josif Papajorgji(2009)TOENA. "Filmi dhe Letersia hobi im"interviw with . afzezi from S. ozha (2005)Newspaper "Drita"

"Enciklopedi e Kinematografise Shqiptare"from Abaz Hoxha (2002)"TOENA""Enciklopedi e Teatrit dhe Kinematografise Shqiptare"from Josif Papajorgji(2009)TOENA. ozha (2005)Newspaper "Drita". "Filmi dhe Letersia hobi im"interview with . ozha(2005)Newspaper"55". "Shtegtimi i Moisiut pertej detit"interwieu with . afzezi from Petrika Grosi(2004)Newspaper"Gazeta Shqiptare". "Aleksander Moisiu ne film"Koresp.

a b Hoxha, Abaz (2002). Enciklopedi e Kinematografisë Shqiptare (in Albanian). Hoxha, Abaz (2002) 100 vjet kinema në trojet shqiptare (100 years of Cinema in Albanian Dwellings), Marin Barleti, Tirana. Hoxha, Abaz (2002) Enciklopedi e Kinematografisë Shqiptare, TOENA publishing house, Tirana.

Enciklopedia e kinematografise shqiptare

Enciklopedia e kinematografise shqiptare. National Library of Medicine, National Center for Biotechnology Information, .

Download PDF book format. Library of Congress Call Number: PN1998. Personal Name: Hoxha, Abaz. Choose file format of this book to download: pdf chm txt rtf doc. Download this format book. Shqiptaret ne kinematografine boterore : disa aktore dhe regjisore shqiptare ose me origjine shqiptare Abaz T. Book's title: Shqiptaret ne kinematografine boterore : disa aktore dhe regjisore shqiptare ose me origjine shqiptare Abaz T. Library of Congress Control Number: 2008467909. Publication, Distribution, et. .